Wij zijn Bunzl Foodservice

Onze missie

Taking care of your daily hospitality

Onze visie

Creating the best guest experience by exceeding our customers expectations

Bunzl Foodservice

That's where hospitality begins

Bunzl Foodservice, voorheen Hopa Disposables, werd in 1994 als eerste bedrijf in Nederland overgenomen door de Bunzl Groep.

Bunzl Foodservice is een preferred internationaal outsourcing- en distributiebedrijf voor de hospitality markt; ofwel de wereld van buitenshuis eten en drinken, slapen, schoonmaken en genieten. Bunzl Foodservice ondersteunt haar klanten en partners wereldwijd met een enorme variëteit aan non-food verbruiksartikelen die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Zonder dat je het weet kom je regelmatig in aanraking met producten die afkomstig zijn van Bunzl Foodservice

Waarom Bunzl Foodservice?

We hebben de ambitie om dagelijks te verrassen.

Bunzl Nederland

In Nederland heeft Bunzl tien vestigingen, met ieder haar eigen specialisme. Binnen de vestigingen werken we met branchegerichte business units om zo goed mogelijk in te spelen op jouw wensen en behoeften. Onderstaand vind je een overzicht van de business units in Nederland:

  • Foodservice
  • Retail & Industry
  • Healthcare, Cleaning & Hygiene
  • Retail Fashion
  • Personal Protection Equipment

Bunzl Wereldwijd

Met ruim 19.000 medewerkers, een eigen inkoopkantoor in Shanghai en 250 distributiecentra verspreid over 5 continenten en ruim 34 landen is Bunzl een globale speler van formaat.

Bunzl Foodservice maakt onderdeel uit van Bunzl Plc, gevestigd in London. Bunzl is een beursgenoteerde organisatie aan de London Stock Exchange, staat op de FTSE4Good Index en is aangesloten bij het Ethibel Excellence register.

Als FTSE 100 bedrijf is Bunzl is wereldwijd marktleider op het gebied van food en non-food verpakkingen, persoonlijke veiligheid & hygiëne producten en horecaproducten.

arrow_back arrow_forward