Jola Bentink is in april 2022 gestart als ‘Dedicated Client Manager’ bij Bunzl Foodservice. Jola raakte getriggerd door de Engelstalige vacature.

Jola was al ruim 11 jaar werkzaam bij haar vorige werkgever als Operational accountmanager voor de Europese markt en communiceerde uitsluitend in het Engels. Ondanks het feit dat ze goed op haar plek zat was ze opzoek naar uitdagingen. “Na 11 jaar raak je gewend aan de processen én ken je alle ‘ins and outs’ van een bedrijf. Ik was dus opzoek naar iets nieuws, iets heel anders, een interessant bedrijf die weer nieuwe uitdagingen kan bieden en waar ik weer geprikkeld word.

Ik ben onderzoekend, houd van dynamiek en krijg alleen maar meer energie als ik zaken geregeld krijg voor een klant. Dit spreekt mij dan ook erg aan in mijn huidige functie als ‘Dedicated Client Manager’ bij Bunzl Foodservice. Bij Bunzl kan ik mezelf weer opnieuw ontwikkelen en nieuwe grenzen ontdekken, liggen er veel kansen en uitdagingen en heb ik echt weer de mogelijkheid om een verschil te maken!”