Wat deze waterfles zo bijzonder maakt? Elke fles van 500 ml zorgt voor 50 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden: dat is maar liefst 100 keer zoveel.Duurzaam ondernemen met MADE BLUE.

MADE BLUE zet zich in om iedereen, overal ter wereld, te voorzien van schoon drinkwater. En daar slaagt deze non-profit organisatie heel goed in. Dat doen zij door onder andere het aanbieden van herbruikbare waterflessen voor hotels, restaurants, to-go locaties, vergadercentra, kantoren én voor jou. Met de verkoop van herbruikbare waterflessen financieren zij namelijk schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden, waarbij voorzieningen ten behoeve van schoon drinkwater worden aangelegd of uitgebreid. De flessen zijn reeds afgevuld, maar kunnen natuurlijk ook weer zelf bijgevuld worden onder de kraan of via een waterkoeler. Perfect voor onderweg!“Onder andere hotels willen graag zo duurzaam mogelijk ondernemen, maar ook de gast wat meegeven voor onderweg. Wij hebben daar nu de perfecte oplossing voor, helemaal in de huisstijl van de klant en met een belangrijke bijdrage aan een mooiere wereld”, aldus Joop Verdouw, Bunzl Foodservice.

Deze waterflessen maken impact
Machiel van Dooren, Director bij MADE BLUE, omschrijft de impact van hun wateroplossing: ‘’Doordat we er samen voor zorgen dat er direct schoon drinkwater beschikbaar komt voor zij die dat het meest nodig hebben, zijn mensen niet langer aangewezen op het kopen van water in kunststof zakjes of het koken van water op een houtvuurtje. Dat iedere herbruikbare waterfles zorgt voor maar liefst 100 keer zoveel schoon drinkwater betekent daarom niet alleen dat er altijd iemand anders met je mee drinkt, het betekent ook het besparen van CO2 uitstoot en het reduceren van kunststof verpakkingsafval.’’

Op naar de toekomst
Van Dooren kijkt uit naar de toekomst: ‘’De samenwerking met Bunzl stelt MADE BLUE in staat om op nog meer locaties impact te maken en het gebruik van single-use plastic verpakkingen te stoppen. Na een vliegende start van het partnerschap afgelopen jaar, gaan de waterflesjes later dit jaar letterlijk de lucht in: meer nieuws daarover volgt binnenkort. Samen op weg naar schoon drinkwater voor iedereen.”

Doe je met ons mee?

De waterflessen kunnen overigens op maat bedrukt worden, gepersonaliseerd met eigen logo of helemaal in eigen huisstijl. Zo vertellen we hoe we samen werken aan een betere wereld.Neem vandaag nog contact op met jouw accountmanager bij Bunzl Foodservice of onze Customer Sales afdeling via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: (0)36 - 547 86 66 E-mailadres: info@bunzl.nl