Guido Roest heeft begin dit jaar de keuze gemaakt om over te stappen naar Bunzl Foodservice en te starten als Assortimentsmanager. Hoog tijd om ‘het net op te halen’ en aan hem te vragen hoe hij het tot nu toe ervaart.

“Voordat ik werkte bij Bunzl Foodservice, was ik werkzaam als junior inkoper bij een onlinepartij. De combinatie tussen mijn ervaring als inkoper én mijn HBO-studie Hogere Hotelschool, maakte het voor mij een logische stap hogerop.

Ik voelde mezelf meteen thuis op de afdeling. Er hangt een informele sfeer, waar zo nu en dan ook wordt gelachen!

Het is een uitdagende baan, waarbij de huidige markt mij geleerd heeft om nog meer probleemoplossend te denken. Bunzl Foodservice is samen met de hospitality branche aan het herstellen van de coronaperiode en vandaag de dag hebben we soms nog steeds te maken met vertraagde levertijden vanuit de leveranciers, prijsstijgingen en tekorten van diverse grondstoffen, de huidige valutakoers en de veranderde vraag van een klant.

Wat ik ook fijn vind aan Bunzl Foodservice is het feit dat we onderdeel zijn van een internationale organisatie. Zo spar ik af en toe met collega’s uit andere landen en helpen we elkaar, zodat niet elk bedrijf opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. We kunnen dus kennis met elkaar delen én van elkaar leren.”