Almere, 21 mei 2024 – Na negen jaar intensief samengewerkt te hebben, kondigen Bunzl Foodservice en Victoria Trading aan het partnership voort te zetten. Deze omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder de ontzorging op het gebied van sourcing en het duurzaam leveren van producten en diensten aan de leden van Victoria Trading.

Anja van Bezooijen, Managing Director van Bunzl Foodservice: "We zijn blij dat we onze langdurige samenwerking met Victoria Trading kunnen voortzetten en verder versterken. De verlengde overeenkomst bevestigt de rol van Bunzl Foodservice als de preferente leverancier voor non-food artikelen voor de leden van Victoria Trading. Het onderstreept onze positie als een betrouwbare partner in de sector."

Jan Vugts, Inkoopdirecteur van Victoria Trading “Door haar expertise op het gebied van supply chain management en logistiek, kan Bunzl Foodservice maatwerkoplossingen bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze leden. We verheugen ons op verdere voortzetting van deze samenwerking.”

Over Victoria Trading Victoria Trading is opgericht in 2013 voor en door leden met als doel het verbeteren van de prijs-kwaliteitverhouding, het vergroten van efficiency in de keten en het innoveren en intensiveren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een achttal leden bundelt hun krachten op inkoopgebied. Op dit moment zijn Albron, De Beren, Circle K, de Efteling, Franchise Friendly Concepts (FFC), Fletcher Hotels, HMSHost en Vermaat Groep lid van de inkoopcoöperatie Victoria Trading.

Over Bunzl Foodservice Nederland Bunzl Foodservice Nederland is handelspartner voor bedrijven in de hospitalitymarkt. Naast totaalleverancier van een compleet assortiment aan verpakkingen, herbruikbare producten, hygiëneproducten en hotelbenodigdheden, draagt Bunzl zorg over de gehele keten, met duurzaamheid als fundamenteel principe.

Bunzl Foodservice maakt onderdeel uit van Bunzl Plc, gevestigd in London. Bunzl Plc is een beursgenoteerde organisatie en wereldwijd marktleider op het gebied van food en non-food verpakkingen, persoonlijke veiligheid & hygiëne producten en horecaproducten.

Voor meer informatie over Bunzl Foodservice kunt u terecht bij Jacobine Muntendam, Manager Marketing & E-Commerce Bunzl Foodservice via telefoon +31(0)6 47947734 of e-mail jacobine.muntendam@bunzl.nl