Assortiment

Non-food totaalassortiment

Op zoek naar één totaalleverancier voor al jouw non-food artikelen? Met een zeer breed assortiment van ruim 16.000 artikelen heeft Bunzl Foodservice voor ieder vraagstuk in de internationale hospitality markt, de juiste oplossing.

takeout_dining

Voedselverpakkingen & disposables

Verpakkingen en disposables vormen één van de belangrijkste productgroepen van Bunzl Foodservice en zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van vele horecagelegenheden. Aspecten als gemak, veiligheid (geen splinters bij breuk), hygiëne en de relatief lage kosten, spelen hierbij een belangrijke rol. Bunzl Foodservice mag zichzelf expert noemen op het gebied van verpakkingen en disposables. Zo heb je volop keuze uit materialen en toepassingen. En als je de verpakkingen en disposables nog eens laat bedrukken met je eigen logo, bedrijfsnaam of marketingboodschap dan heb je het het perfecte reclamemiddel.

hotel_class

Hotel- & restaurantbenodigdheden

Hotel- en restaurantbenodigdheden vind je volop in het ruime assortiment van Bunzl Foodservice. Denk hierbij aan equipment voor hotelkamers, badkamers, lobby, vergaderzalen en huishouding. Maar ook benodigdheden voor restaurants zoals tafelaankleding en barbenodigdheden. Bunzl Foodservice levert zowel standaardartikelen die uit voorraad leverbaar zijn als maatwerkproducten met bedrukking van eigen logo. Bovendien hebben we een groot aantal milieubewuste oplossingen in het assortiment, die voldoen aan de eisen van Green Key of Green Globe. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij je graag naar onze webshop.

bathtub

Guest supplies

Onze hotelcosmetica zijn van hoge kwaliteit en bieden unieke en innovatieve designs. Daarnaast is elk product van de lijnen: vegan friendly (geschikt voor veganisten), dierproefvrij, 100% geproduceerd in Europa, dermatologisch getest, parabeenvrij en volgens EU-cosmetische verordening (1223/2009/EG). Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om samen met een deskundig team, waaronder een in-house designer, jouw eigen private label collectie vorm te geven, volledig op maat. Passend bij je identiteit met een unieke geur en verzorgende eigenschappen om je gasten verantwoord te verwennen. Samen laten we jouw hotelgasten centraal staan.

brunch_dining

Tableware

Op zoek naar prachtige en moderne tableware? Voor iedere toepassing, in iedere prijsklasse en met de gewenste kwaliteit, kan je in samenwerking met Bunzl Foodservice de perfecte tafeldecoratie en sfeer creëren. Stel jouw tableware samen voor iedere gelegenheid en elk seizoen. Ons assortiment is zeer compleet en bestaat uit een ruime keuze aan glaswerk, bestek, servies, buffetbenodigdheden, pannen, dienbladen en klein keukenmateriaal van diverse topmerken, -kwaliteiten en -producenten. Ook het personeel is gebaat bij een zorgvuldig gekozen assortiment tableware. Aspecten als praktisch, goed werkbaar en ARBO- verantwoord, je vindt het allemaal terug.

clean_hands

Schoonmaak, hygiëne & veiligheid

Schoonmaak en hygiëne zijn thema’s die elk bedrijf in de foodservice branche hoog in het vaandel heeft staan. Een gast komt tenslotte niet graag terug in een restaurant, bungalow of hotel dat slecht is schoongemaakt. Bij Bunzl Foodservice vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van schoonmaak, hygiëne en veiligheid. Wij leveren een totaalpakket van chemicaliën, papierwaren, schoonmaakhulpmaterialen, persoonlijke hygiëne, HACCP en voedselveiligheid. Van diverse grote A-fabrikanten, tot ons eigen private label PrimeSource. Verandert er iets in de huidige situatie? Dan maken wij je schoonmaakplan direct weer actueel!

Persoonlijk bedrukken?

Volstaat een standaard product, of zoek je naar een manier om de look & feel van je bedrijf te professionaliseren? Een private label is namelijk een prachtige manier om imago te benadrukken en te versterken. Door voor jouw eigen bedrukking te kiezen, laat jij je verpakkingen of merchandise artikelen perfect aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf! Van hotel cosmetics, verpakkingen en tassen tot suikerzakjes, servetten en relatiegeschenken.  Bunzl heeft jarenlange ervaring met persoonlijke bedrukkingen op disposables, verpakkingen en guest amenities en wij begeleiden je dan ook graag in het proces om van een idee naar een perfecte maatwerkoplossing te komen. Zo bieden een unieke samenwerking die jou veel zorg uit handen neemt.

Private label

Maak kennis met onze eigen merken Verive en Primesource en ontdek de voordelen!

Duurzame concepten

The Good Roll

The Good Roll is een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier. Het papier is superzacht, supersterk en is gemaakt zonder gebruik van chloor, kleur- en geurstoffen. Het overgrote deel van de opbrengsten wordt geinvesteerd in de bouw van veilige en schone toiletten in Oost-Afrika.

MADE BLUE

MADE BLUE zet zich in om iedereen, overal ter wereld, te voorzien van schoon drinkwater. En daar slaagt deze non-profit organisatie heel goed in. Dat doen zij door onder andere het aanbieden van herbruikbare waterflessen voor hotels, restaurants, to-go locaties, vergadercentra, kantoren én voor jou.

Clean the World

Ruim 5000 hotels hebben zich al aangesloten bij Clean the World. Zij verzamelen al hun oude overgebleven zeepjes, douchegel en shampoo, daarna sorteren vrijwilligers het en vervolgens wordt alles gerecycled. Clean the World maakt hier tot slot hygiënekits van voor diegene die het nodig hebben.

Onze merken

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

Of stel je vraag!

Wil je meer informatie, heb je een specifieke vraag of de behoefte om gewoon even sparren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Altijd goed!

Key Accountmanager

Guido Scholten