We wachten niet tot het milieu maatregelen neemt

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

BELIEVE is het maatschappelijk verantwoorde beleid van Bunzl Nederland dat als framewerk dient voor alle Nederlandse werkmaatschappijen.

We vinden het belangrijk om altijd nieuwsgierig te blijven!

MVO-beleid

De verschillende onderdelen van Believe zijn getoetst bij een groot aantal klanten van alle werkmaatschappijen. Onze klanten gaven aan te verwachten dat Bunzl op de verschillende elementen van Believe verantwoordelijkheid neemt als professionele organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van essentieel belang binnen onze dagelijkse werkzaamheden. Believe is het beleid waarin Bunzl haar doelen stelt voor het MVO, maar ook het beleid wat duidelijkheid verschaft naar onze relaties. We hebben een aparte website t.b.v. ons Believe beleid voor het complete overzicht.

Certificeringen

Bunzl beschikt over diverse certificeringen, waaronder ISO:9001:2008, ISO 14001:2004 en hygiënecertificaten. Naast de kwaliteitscertificering ISO 9001 en de standaard voor voedselveiligheid ISO 22000, heeft Bunzl verschillende certificeringen/normen die zij naleeft op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen:

  • Naleving ISO norm 26000
  • Bunzl staat in de FTSE4good Index (deze ranglijst meet de prestaties van bedrijven die voldoen aan wereldwijde standaarden voor verantwoord ondernemen)
  • Bunzl staat in het Ethibel Excellence Investment Register (basis voor Europese kwaliteitslabel financiële producten)