Onze waardes

Eerlijk

Een duurzame relatie is gebaseerd op vertrouwen: de bereidheid om afhankelijk te zijn van de daden van een ander, waarbij je gelooft dat diegene eerlijk is. Eerlijkheid duurt het langst. Bij Bunzl Foodservice gaan we voor duurzame samenwerkingen. We zijn eerlijk. Eerlijk over wat wel en niet kan, hoe we je kunnen helpen en waarmee niet. Soms betekent dit dat we je adviseren iets niet te doen, omdat het in onze ogen niet bijdraagt bij aan jouw succes.

Ons duurzaamheidsbeleid wordt namelijk volledig gedragen door het eerlijke verhaal te vertellen. Dat wil zeggen dat we onafhankelijk adviseren en transparant zijn over de gehele ketenreis van onze producten. Van groen tot grondstof, van product tot compost. Daarna is het aan jou om de beste keuze te maken. Bewust en onderbouwd. Zo werken we samen aan ons gemeenschappelijk belang bij een duurzame toekomst.

Verbinden

Verbinden is hierin het sleutelwoord. Bij Bunzl Foodservice gaan we voor samen verbinden, samen ervoor zorgen dat verbinding gevormd wordt en op lange termijn verstevigd wordt. Dit doen we door te luisteren naar de wensen en behoeftes van onze klanten en die van zijn of haar organisatie. Dat is waar het samenwerkingsverband in de markt en onze gehele keten om draait. Als groothandel bevinden wij ons midden in de keten en zijn we daardoor direct verbonden met klanten en leveranciers, maar indirect ook met eindgebruikers en producenten. Wij zijn ons ervan bewust dat de beslissingen die wij maken effect hebben op onze ketenpartners in beide richtingen.

Verbinden doen we niet alleen met klanten en ketenpartners, maar ook met onze zusterbedrijven, de overheid, toonaangevende kennisinstituten, goede doelen organisaties, onderwijsinstellingen en natuurlijk met elkaar. Dat blijkt uit de ambitie die ons dagelijks in staat stelt om grenzen te verleggen voor onze klanten én zijn het de extra stappen die we samen zetten om de klant te verrassen.

Verrassen

Bunzl Foodservice staat namelijk voor hospitality. Zo helpen we onze klanten weer om zijn of haar gasten te verrassen. Die extra beleving, boven verwachting, dat is toch hoe je het verschil maakt. Hospitality symboliseert gastvrijheid, warmte, verwennen, verrassen, service, beleven, ontspannen en genieten. Een ervaring die jij je gast wilt bieden. Een eigenschap die in jouw DNA verweven zit. Je zult begrijpen dat wij datzelfde DNA bezitten. Dat maakt dat wij jouw business als geen ander door hebben en we graag samen met jou alle details laten kloppen.

We hebben de ambitie om dagelijks te verrassen door proactief te anticiperen op vraagstukken met ons maatwerk aanbod, de innovaties die we delen, volledig gepersonaliseerde producten die we in huis ontwerpen en tot slot de flexibele logistieke oplossingen die hieraan bijdragen. Wij denken aan de dingen waar jij nog niet aan hebt gedacht. Jouw merkbeleving ondersteunen met de puntjes op i, om uiteindelijk de ervaring voor jouw gast compleet te maken. Dat is waar wij dagelijks met energie weer voor aan de slag gaan!

Wil je ons nog beter leren kennen?

Leuk! Laat het ons weten