..zonder wellicht na te denken over de negatieve effecten op activiteiten als: tijdrovende vulmomenten, onnodig servetgebruik, rommelige servetresten en een onhygiënisch gevoel die allemaal van invloed kunnen zijn op de gastbeleving.Hoe efficiënt en hygiënisch is jouw servetoplossing?

Bestellingen komen binnen, maaltijden gaan naar buiten en de gasten wachten. Een drukke dag is een goede dag. Maar dat vraagt tegelijkertijd ook om efficiëntie waarbij alles vlekkeloos verloopt, zodat je natuurlijk de ervaring kunt bieden zoals de gasten altijd van je gewend zijn. Zeker wanneer we straks weer meer vrijheid hebben. Op een fast service locatie draait het vaak om meer met minder doen, omdat er vrijwel altijd een tekort is aan tijd en ruimte.

Tork individueel verpakt servet en hersluitbaar bestekzakje met servet
De individueel verpakte lunchservetten en hersluitbare bestekzakjes zijn perfect voor locaties die de nieuwe hygiënenorm willen waarborgen. Ze zijn ideaal voor omgevingen waarin kleine maaltijden of snacks worden geserveerd of aangeboden voor afhalen en bezorgen. Op zo’n manier verpakt dat alleen jouw gast het servet en bestek aanraakt tot het gebruikt wordt! Bespaar kostbare tijd als je afhaal- en bezorgbestellingen voorbereid. Geef jouw gasten een veilig en gerustgesteld gevoel met deze hygiënische en betrouwbare servetoplossingen.

Tork Xpressnap® servetdispensers
Verbeter jouw werkflow zodat je personeel zich kan concentreren op wat echt belangrijk is in plaats van servetten te tellen.De Tork Xpressnap® Elektronische servetdispenser is onze nieuwste innovatie – een servetsysteem dat ontworpen is om tijd en ruimte te besparen. Het is compact genoeg om in zelfs de meest drukke ruimten te passen, hoeft minder vaak gevuld te worden en geeft minder afval om mee rekening te hoeven houden.

De Tork Xpressnap® Elektronische servetdispensers zijn ideaal voor fast sevice locaties voor afhaal, bezorging en drive-thru. Deze servetoplossing geeft snel en netjes een vooraf ingestelde hoeveelheid servetten automatisch uit aan uw personeel. Perfect voor de drukke dagen!

Wat is het voordeel voor jou?

  • Bedien meer gasten tussen vulmomenten – vermindert de vultijd van servetten met 46%
  • Haal het meeste uit de ruimte met een compact ontwerp geschikt voor volle balies of tafels
  • Verminder het aantal weggegooide, ongebruikte servetten met meer dan 50%
  • Verminder de onderhoudstijd en bescherm servetten tegen vuil en morsen met een duurzame en eenvoudig te reinigen dispenser
  • Verminder de benodigde voorraadruimte voor servetten met tot wel 35%

Laten we samen een veilige comfortabele buitenconsumptie stimuleren
We hebben een uitgebreid assortiment met oplossingen ontwikkeld die je helpen bij jouw dagelijkse hygiënewensen. Op deze manier houd je meer tijd over voor taken die echt waarde creëren voor jouw gasten en besteed je zo min mogelijk tijd aan zaken die niets met eten te maken hebben. Wil je meer informatie over een van de genoemde hygiëne oplossingen of advies om jouw hygiëne voorzieningen uit te breiden? Neem dan voor vragen of meer informatie vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon bij Bunzl Foodservice of onze Customer Sales via onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer: 036-5478666

E-mailadres: info@bunzl.nl