...maar het biedt ook nieuwe kansen. Met onze wereldwijde ervaring in de horeca, en een volledig aanbod voor keukens, eetgedeeltes en sanitaire ruimtes, helpen wij je bij het creëren van memorabele en veilige ervaringen waarmee je het vertrouwen van gasten wint.

Hier vindt je informatie over het creëren van veilige omgevingen voor jou, je personeel en gasten, samen met tips en trucs om jouw bedrijf aan te passen aan het nieuwe normaal.

Reach for the stars by Tork
Restaurants hebben het vandaag de dag moeilijk om terug te komen met nieuwe en innovatieve oplossingen die slim en veilig zijn voor hun gasten. Wij geloven dat de toekomst nog meer digitale oplossingen heeft voor restaurants, zoals contactloze betaalsystemen, menu’s en bestelapps. Er wordt ook steeds meer afgehaald, en dat lijkt zich voort te zetten. In onze rapporten vindt je tips en ondersteuning om het nieuwe normaal te navigeren en het vertrouwen van gasten op te bouwen.

  • Een veiligere restaurantervaring creëren: lees meer
  • Afhalen opnieuw gedefinieerd: lees meer

Een goede handhygiëne in foodservice
Het Tork Clean Care-programma biedt een breed scala aan expertise en hygiëneoplossingen voor foodservice. Hier vindt je tips en inhoud over goede persoonlijke hygiëne en oppervlaktereiniging, informatie die u direct kunt downloaden. We kunnen je helpen om aan de verwachtingen van de gasten te voldoen en deze te overtreffen door ervoor te zorgen dat jij en je team er alles aan doen om een hoge hygiënenorm te handhaven. Je vindt dit hier op Tork Clean Care Foodservice.

Bunzl staat voor u klaar
Als je op zoek bent naar aanbevelingen en hulp om een hoge hygiënenorm en voedselveiligheid te onderhouden in jouw restaurant, neem dan contact op met je accountmanager of onze Customer Sales afdeling via tel:036-5478666 of info@bunzl.nl.