Hotel Corona kent gastvrijheid als haar grootste passie. Om nog meer gasten een geweldig verblijf te bezorgen is het hotel een grootscheepse renovatie en verbouwing aangegaan. Er ontstond een zoektocht naar luxe duurzame guest supplies die helemaal in het plaatje van de modern gerenoveerde kamers passen. Met de guest supplies lijn Deep Black bood Bunzl Foodservice precies de unieke toevoeging waar Boutique Hotel Corona op zoek naar was.

Fris en toekomstbestendig
Boutique Hotel Corona is het oudste viersterren hotel van Den Haag, gelegen in het midden van het centrum aan het beroemde Buitenhof. Met haar grootscheepse verbouwing en renovatie vanaf 2017 tot heden zorgt Hotel Corona ervoor dat zij als boetiek hotel nóg beter voldoet aan de wensen van de reizigers van vandaag. De hotelkamers in het prachtige historische pand zijn inmiddels verdubbeld en bijna allemaal volledig vernieuwd. Hotel Corona heeft de samenwerking opgezocht met een aanbevolen interieur ontwerper om de kamers nog eleganter en comfortabeler te maken.

Guest supplies maken het plaatje compleet
Het hotel is overgestapt op de Deep Black collectie van Bunzl Foodservice. De guest supplies van Hotel Corona sluiten vanaf nu perfect aan bij de wens om voor de gasten het allerbeste te doen. Mariëlle van der Hilst – de Haas, Directie Boutique Hotel Corona, legt de keuze uit: ‘’De reden waarom wij voor de guest supplies van Deep Black hebben gekozen is de mate van duurzaamheid van het product, maar zeker ook de heerlijk frisse geur. De flesjes zijn subtiel, modern en passen qua look en feel perfect bij de elegante uitstraling van onze badkamers. Wat ons betreft is het een kloppend geheel.’’

Van der Hilst vervolgt: ‘’De samenwerking hierin met onze nieuwe partner Bunzl Foodservice ervaren wij als zeer prettig en hopen dat we dit voor de komende jaren kunnen continueren. Er wordt snel gehandeld en goed met ons meegedacht, zoals in dit geval om tot de perfecte samenstelling van een nieuwe luxe guest supplies lijn te komen.’’

Eerste Hotel in Nederland
Bunzl Foodservice is er trots op om het oudste viersterren hotel als klant te mogen verwelkomen. Nigel van der Sluijs, Key Accountmanager bij Bunzl Foodservice, licht toe: ‘’Boutique Hotel Corona gaat als eerste hotel in Nederland met deze unieke lijn werken. DeepBlack is een originele en gloednieuwe lijn die voor zowel de zakelijke, als leisure gast aantrekkelijk is. Aangezien er een prachtig interieur is ontworpen voor de hotelkamers, was het aan ons om de cirkel rond te maken met een nieuwe guest supplies. We zijn blij dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan de zoektocht naar vernieuwing en het verrassen van de hotelgast.''

Nu de renovatie vrijwel is afgerond passen de hotelkamers qua sfeer helemaal bij wat Hotel Corona als Boutique Hotel wilt uitstralen en vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Hotel Corona staat er weer fris en toekomstbestendig bij!

Meer over Deep Black guest supplies
De luxe guest supplies lijn staat voor positiviteit, veiligheid en elegantie. Deze tijd vraagt heel veel van de hotellerie. Het is belangrijk om (ondanks alles) positief te blijven, want een authentieke glimlach is het eerste gebaar van gastvrijheid. De guest supplies van Deep Black kennen een innovatieve, charmante en elegante stijl met de focus op de veiligheid van de hotelgast. De lijn Deep Black is samengesteld uit dispensers, flessen, sachets en zeep. Als gebaar van speciale aandacht voor de hotelgast bestaat er ook de mogelijkheid om hydroalcoholische handreinigingsgel aan de lijn toe te voegen. Bekijk de brochure hier.

Over Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is marktleider op het gebied van non-food artikelen aan de gehele foodservicesector. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, hygiëneartikelen, guest supplies, restaurantbenodigdheden en (duurzame) disposables. Bunzl is altijd op zoek naar nieuwe concepten waarmee haar klanten zich kunnen onderscheiden op het gebied van gastbeleving, duurzaamheid en efficiënte bedrijfsvoering.

- Einde persbericht -

  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketingmedewerker J. Marinus, te bereiken via jalisa.marinus@bunzl.nl.
  • Informatie over Bunzl Foodservice vindt u op www.bunzl.nl.
  • Informatie over Boutique Hotel Corona vindt u op www.corona.nl.