Verive is een nieuw merk dat exclusief wordt aangeboden door Bunzl. We zagen de behoefte in de markt aan duidelijke en eerlijke informatie over de duurzaamheid van verbruiksartikelen, met name voedselverpakkingen en eenmalig serviesgoed. Dus hebben we Verive gecreëerd!

Over Verive
Verive komt van Veritas. Veritas betekent 'waarheid' in het Latijn en is de kern van ons merk.

De missie van Verive is om het duurzaamheidsthema eenvoudiger te maken, eerlijk advies te geven en écht duurzame producten toegankelijk te maken.

Duurzaamheid kan een veelal verwarrend onderwerp zijn. Omdat eerlijke informatie en duidelijk en onafhankelijk advies moeilijk te krijgen is, is het kiezen van de juiste producten vaak een uitdaging. Wij begrijpen de dubbelzinnigheid van duurzaamheid en begrijpen daarmee ook de uitdagingen waarmee jouw bedrijf wordt geconfronteerd. Wij staan klaar om naar deze uitdagingen te luisteren en zien het als onze taak om jou helder advies te geven over duurzame verpakkingen en disposables.

Laat je inspireren en informeren
Surf door onze thema’s op www.verive.eu en lees onze laatste inzichten in de wereld van duurzaamheid op het gebied van:

  • Milieu
  • Maatschappij
  • Voedselverspilling
  • Sourcing
  • Materialen
  • Afval
  • Retail
  • Catering
  • Horeca

In de informatieve artikelen van Verive vind je de antwoorden op al je brandende vragen over nieuwe materialen in de markt van voedselverpakkingen, eenmalig servies en uitgebreide informatie over certificeringen en wetgeving. Wat gebeurt er met voedselverpakkingen en eenmalig servies nadat ze gebruikt zijn? Hoe kunnen we afval verminderen en een circulaire economie opbouwen? Ontdek al onze inzichten over alles wat te maken heeft met duurzaamheid.

Meer dan alleen kennis delen.
Als het gaat om duurzame voedselverpakkingen en eenmalig servies of disposables is er geen one-size-fits-all-aanpak. Ons doel is om jou de meest duurzame verpakkingsproducten aan te bieden die op dit moment op de markt zijn. Binnenkort lanceren we de eerste fase van ons Verive assortiment. De producten uit dit assortiment zijn alleen gemaakt van hernieuwbare of gerecyclede grondstoffen, verantwoord geproduceerd en volledig herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar. Met andere woorden; wij zorgen ervoor dat je alleen de beste en meest verantwoorde producten koopt.

De manier waarop een product wordt gebruikt en de omgeving waarin het wordt gebruikt, verschillen per bedrijf. Daarom bieden we volledige transparantie over waar onze producten van gemaakt zijn, waar ze vandaan komen en wat er na gebruik mee moet gebeuren.

We helpen je met heel ons groene hart
Wij helpen je de beste keuzes te maken om zo je ambities met betrekking tot duurzaamheid te bereiken. Checkt it out! www.verive.eu.